Evidenční číslo: 443
Adresa: Kadaň, Chomutov
Cena: 990 000Kč
Poznámka k ceně: V ceně je provize Rk a právní servis
990 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte pěkné a klidné místo pro relaxaci v přírodě a v blízkosti města ?
Výhradním zastoupením vlastníka vám nabízíme zahradu s chatou a výhledem do krajiny a také na historickou část města Kadaně.

Zahrada s chatou poskytuje velkou míru soukromí, nachází se na konci malé chatové osady a navazující přírody. Zahrada je mírně svažitá, zatravněná, jsou zde ovocné stromy a keře, 2x fóliovník a také okrasné dřeviny. Na zahradě je také prostorná dřevěná kůlna pro uskladnění věcí apod.

Celková výměra zahrady /soubor pozemků/ je 1.356 m2, součástí je chata / zastavěná plocha 16 m2/ s terasou. Chata je zděná a celá podsklepená/ sklep stavebně rozdělen na tři části/. Chata je v původním stavu s možností rekonstrukce dle vlastních představ, včetně dalšího možného využití zastavitelné plochy. Dle platného územního plánu je nyní zahrada s chatou určena pouze pro individuální rodinnou rekreaci.


Přístup / příjezd je řešen z ulice a dále po nezpevněné lesní cestě. Parkování je možné přímo u zahrady. Elektřina není na pozemek ani do chaty zavedená. Ve vzdálenosti cca 40 metrů od spodní hranice zahrady je v chatové osadě na přístupové cestě elektrický rozvaděč. Voda je zavedena do sklepa chaty.

Veškeré služby a centrum města Kadaně jsou vzdáleny cca 5 minut jízdy autem, nebo cca 1,5 km pěší chůzí. V blízkosti je řeka Ohře, cyklostezky a další možnosti relaxace a výletů po krásném okolí nejen pro rodiny s dětmi. S výhodným financováním Vám pomůže spolupracující úvěrová společnost. Pro další informace a sjednaní termínu prohlídky kontaktujte makléře této zakázky

Základní info

Adresa: Kadaň, Chomutov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zahrady: 1340m2

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná,Rekreační,Venkovská

Máte otázku?

Kde inzerujeme?